Omroep Best live radio
 Klik hier voor live radio popup 
►info

Nieuws Eindhoven eo (bron: AD)

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. EINDHOVEN - PSV-legende Willy van der Kuijlen krijgt een nieuw postuum eerbetoon. De Eindhovense club eert hem vanaf vrijdag via een speciale kledinglijn voor supporters en andere belangstellenden.
  2. EINDHOVEN - Bouwbedrijf Van Wijnen neemt het laatste deel van Buurtschap Te Veld aan de Castiliëlaan in Eindhoven voor zijn rekening. Hier komen in 2022/2023 101 vrije sector-huurwoningen te staan die in de ‘huizenfabriek’ van Van Wijnen worden gebouwd.
  3. EINDHOVEN - De GGD had deze week wel de vaccins, maar nog niet de mensen om zorgmedewerkers van Oktober, Lunet zorg en Severinus te vaccineren. Nu hebben zij de handen ineen geslagen om hen toch al deze week een boosterprik te kunnen bieden.
  4. EINDHOVEN - Meer dan vier jaar na een snoeihard rapport is er bij de Metropoolregio Eindhoven (MRE) weinig verbeterd. Burgemeesters, wethouders en ambtenaren ervaren het samenwerkingsverband van 21 gemeenten nog steeds als ‘stroperig’.
  5. EINDHOVEN - Vooral witte Mercedesbussen, type Vito, waren in trek bij een groep autodieven die vier jaar geleden werd opgerold rond Eindhoven. Twee bendeleden moeten nu wat de officier van justitie betreft maandenlang de cel in.
  6. EINDHOVEN - Kledingbank Eindhoven gaat in januari verhuizen naar voormalig buurthuis De Rondweg aan de Camphuijsenweg 1, op maar een paar honderd meter afstand van het huidige pand aan de Gestelsestraat.
  7. EINDHOVEN - De laatste dagen bleven in Eindhoven vele honderden groenbakken vol aan de straat staan. Ze werden niet geleegd en konden noodgedwongen weer terug de schuur of tuin in. Het regende meldingen bij de gemeente.
  8. EINDHOVEN - Van wie is de Lambertuskerk in Eindhoven? Over die vraag vliegen de parochie Sint Joris en de stichting die de kerk beheert elkaar in de haren. Ze zijn zo boos op elkaar dat ze vrijdag voor de rechter staan. ,,De pastoor doet alsof hij de paus is.”
  9. EINDHOVEN - De nieuwe inrichting moet de Geldropseweg in Eindhoven op alle fronten een boost geven. Zowel qua verkeersveiligheid, leefbaarheid én economische vitaliteit. Dat zei wethouder Monique List donderdagmiddag bij de officieuze opening van de heringerichte straat. Verkeer kan er vanaf vrijdag weer gewoon doorrijden.
  10. EINDHOVEN - Een 22-jarige automobilist is woensdagavond opgepakt na een achtervolging door Eindhoven. De achtervolging eindigde toen de man met zijn auto tegen een lantaarnpaal botste.
Created by LINELABOX