Omroep Best live radio
 Klik hier voor live radio popup 
►info

Nieuws Eindhoven eo (bron: AD)

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. EINDHOVEN – Het Beursgebouw aan de Fellenoord in Eindhoven blijft de komende jaren een sport- en evenementenlocatie. Dat zegt eigenaar Lee Foolen. Volgens hem gaat sloop en nieuwbouw nog zeker tien jaar duren.
  2. EINDHOVEN - De Tweede Wereldoorlog staat centraal tijdens de boekenbeurs in het Hornemann Huis in Eindhoven. Zaterdag 4 en zondag 5 februari wordt die gehouden, van 13.00 tot 17.00 uur.
  3. Na het transfervuurwerk van deze winter trekken de rookwolken boven het Philips Stadion langzaam maar zeker op. PSV heeft de selectie weer rond, al zijn er nog vraagtekens over het niveau van een aantal spelers en de kern die zij vanaf nu onder trainer Ruud van Nistelrooij kunnen vormen. PSV verloor met Cody Gakpo en Noni Madueke veel dreiging en rendement en het is de vraag of Thorgan Hazard of de anderen dat kunnen opvangen.
  4. EINDHOVEN - Lezers van het ED en ed.nl kunnen een ingezonden brief sturen via Opinie@ed.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 2 februari in de krant verschenen.
  5. HEEZE - De Brabantsedag in Heeze is weer heel goed gewaardeerd. Uit het bezoekersonderzoek op de zondag van de theaterparade kwam een 9 als rapportcijfer naar voren.
  6. HELMOND/GELDROP - Het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond en het Anna Ziekenhuis in Geldrop hebben nog steeds geen contract met zorgverzekeraar VGZ. Voor patiënten heeft dat geen gevolgen zo bezweren de ziekenhuizen.
  7. DEN HAAG/NUENEN – Het is buurtbewoners niet gelukt een Nuenens woningbouwplan aan de Wederikdreef tegen te houden.
  8. EINDHOVEN - Ze was met haar 90 jaar de fitste van de laatste vier Zusters van de Heilige Harten. Toch is zuster Antoinette uit Eindhoven vrijdag overleden.
  9. EINDHOVEN - Misschien was de naam Internationale Knoop XL niet de beste keuze voor het megaproject dat de gemeente Eindhoven aan de noordzijde van het NS-station wil realiseren.
  10. EINDHOVEN – Het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) gaat per 1 augustus stoppen met het geven van individuele muziekles. Het aantal cursisten daalt al jaren en een andere manier van lesgeven mocht niet baten. ,,Een heel verdrietig besluit”, vindt directeur Karin Visser.
Created by LINELABOX